Schisandra: anvendelser og risici

Frugten af ​​Schisandra anlægget kan gøres til medicin. Det er en velkendt urt i traditionel kinesisk medicin.

Schisandra kan arbejde på mange måder. For eksempel er det har antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber.

Aften primula er en plante, der er hjemmehørende i Europa og Nordamerika. Det har en lang historie af medicinske anvendelser. Native mange mennesker i verden, for eksempel, brugte sine blade, rødder og seedpods i forberedelserne til hæmorider, blå mærker, sår, og hudproblemer; Natlysolie indeholder en omega-6 essentielle fedtsyrer, der er nødvendige for et godt helbred. Men der er begrænset dokumentation for, at tage kæmpenatlysolie kosttilskud vil give nogen sundhedsmæssige fordele; Resultaterne af undersøgelser af kæmpenatlysolie …

Folk tager Schisandra at forsøge at hæve deres

Koncentration, koordination og udholdenhed synes at forbedre, når du tager Schisandra frugt ekstrakt.

En anden anvendelse af Schisandra er at forsøge at beskytte leveren fra giftstoffer eller til at behandle leversygdom (hepatitis). Schisandra ekstrakt sænker niveauer af et enzym, der er en markør for leverskade. Det synes at forbedre leverfunktion i mennesker med hepatitis.

Mere forskning er nødvendig for at bekræfte, om produkter, der kombinerer Schisandra med andre urter er sikre og effektive.

Folk bruger også Schisandra til at forsøge at opretholde en normal blodsukker og blodtryk, hastighed opsving efter operationen, forebygge køresyge eller infektion, eller forbedre vision.

Andre anvendelser omfatter forsøger at behandle

Der er ikke tilstrækkelig information til at vide, om Schisandra er effektiv for nogen af ​​disse problemer.

Afhængigt af den tilstand, mennesker tager forskellige doseringer af Schisandra. Men optimale doser af Schisandra er ikke blevet sat for enhver tilstand.

Kvalitet og aktive ingredienser i kosttilskud kan variere meget. Det gør det svært at sætte en standard dosis.

Ja, folk kan spise frugten af ​​Schisandra som mad, men effekten kan ikke matche, hvad der er blevet vist for specialiserede ekstrakter.

Bivirkninger. Nogle mennesker udvikler allergiske hudreaktioner (udslæt) eller gastrointestinale problemer såsom

Risici. Undgå at bruge Schisandra, mens gravid. Det er fordi dens frugt kan stimulere livmoderen. Også, skal du ikke bruge det, mens ammer. Der er ikke tilstrækkelig dokumentation til at vide, om det er sikkert for dig og din baby.

Undgå at bruge Schisandra, hvis du har

Hvilket Næringsstof; Er du mangler?