sandheden bag de 10 bedste kosttilskud

Et besøg i helsekost butik kan være en overvældende oplevelse. Det er svært at regne ud, hvad du skal vælge blandt de svimlende sortiment af kosten og kosttilskud på hylden. Fra vitaminer til mineraler til vægttab piller, der er tusindvis af muligheder at vælge imellem. Men har du virkelig brug for nogen af ​​dem? Har de virkelig arbejde, og i så fald, hvilke der er bedst?

 vendte sig til nogle eksperter for svar om multimilliard-dollar kosten og kosttilskud industrien.

Den samlede omsætning for den amerikanske kosttilskudsindustrien i 2006 er anslået til $ 22.1 milliarder, med vitaminer tegner sig for $ 7.2 milliarder, siger Patrick Rea, redaktør af markedsundersøgelser publikation Nutrition Business Journal. Inkluderet i denne alt er ikke kun salg af vitaminer, men også dem af mineraler, urter / botaniske, sport kosttilskud, måltid kosttilskud og vægttab produkter.

Den kosttilskud Sundhed og Education Act, der er godkendt af Kongressen i 1994, definerer kosttilskud som produkter, der

Food and Drug Administration (FDA), når reguleret kosttilskud på samme måde, det gør fødevarer, men det ændrede sig som af Aug. 24. 2007. FDA nye gode fremstillingspraksis afgørelse sikrer, at kosttilskud

“Realiseringen korn er meget forskellig fra at gøre kosttilskud …. Denne nye afgørelse er meget specifik for fremstillingen af ​​kapsler og pulver og vil give forbrugerne stor tillid til, at det, der er på etiketten er faktisk i produktet,” siger Vasilios Frankos, ph.d., af FDA Division kosttilskud programmer.

FDA giver fabrikanterne retningslinjer for at gøre krav om, hvilken effekt deres produkter har på kroppen, siger Frankos.

Hvis de gør et krav, skal de underrette os, så vi kan gennemgå det, “Frankos says.” Producenter nødt til at give os dokumentation for, at deres kosttilskud er effektive og sikre.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …