sæsons eatings

Ostekage. Eggnog. Fudge.

Hvis Djævelen har en liste over de mest syndigt lækre fødevarer, disse sikkert rangerer højt. Du kender første hånd fristelser ferie behandler, belæsset med fedt og kalorier. Du ønsker at være god. Du forsøger ikke at spise for meget. Men du overskue de overdådige skærme på de meget lange borde-de krydrede oste, den smukke canapĆ Ås, de tartlets, cremet dips, foie gras.

Eller måske du sidder ned til tante Bevs østers dressing, hendes særlige kartoffelmos, hendes berømte tærter-og du kan ikke undgå at tænke, “Åh, hvad dælen!”

Til en vis grad, du har ret. Det er ferien, så hvorfor være en helgen? “Ferien er ikke tid til at forsøge at tabe sig,” siger Kathleen zelman, MPH, RD / LD, ‘s direktør for ernæring. “Du ønsker at opretholde, ikke vinde. Jeg kalder det” social vægt vedligeholdelse, “tanken om, at du kan spendere lidt og nyde, uden at tage på i vægt.

Nyder nogle af de sæsonbetonede fødevarer er en gave, du giver dig selv, siger zelman. “Små bid er simpelthen ikke et problem. På denne måde kan du få din kage og spise det også, men spiser bare lidt.” Med andre ord, ikke sætte dig op for fiasko. Fristelserne er bare alt for overwhelming- du nødt til at lade dig nyde det. Men du har stadig at vise nogle tilbageholdenhed.

Zelman siger, at hendes eget spil planen er at “sørge for jeg er på at bekæmpe vægt, når Thanksgiving kommer rundt. Hvis du ikke har pounds til at tabe, hvis du får dig selv til et godt sted, du vil ikke få nogen.”

Eller ikke meget, alligevel. Her er et par flere tips til at hjælpe dig ansigt buffet fester med lethed

Spis før en fest. Før rammer en ferie fest, har en skål suppe, en salat, popcorn –something påfyldning men uden mange kalorier. Det tager brodden af ​​din appetit, som giver dig mulighed for at være mere kræsne.

Graze omhyggeligt. Nyd et par bites af de rigere fødevarer, men generelt fylde op på rå grøntsager, frugt, røget laks og rejer. Må ikke overdrive det på cremet, fede, eller stegt mad.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe