rygmarvsskade: sikre overførsler til eller fra en kørestol – emne oversigt

Efter din rygmarvsskade (SCI), kan du bruge en kørestol. Flytning fra din kørestol til andre steder er kendt som en overdragelse. Hvis du har nok styrke i overkroppen, kan du være i stand til at gøre det selv.

Hjernen og rygmarven er omgivet af en klar væske kaldet cerebrospinalvæsken (CSF). Denne væske fremstilles og oplagres i hulrum i hjernen kaldet ventrikler. Det cirkulerer omkring hjernen, der flytter fra ventrikel til ventrikel. Med henblik på fluidet er at afbøde og beskytte hjernen og rygmarven, at forsyne dem med næringsstoffer, og at fjerne noget af deres affaldsprodukter. Eventuelle overskydende væske drænes bort fra hjernen og absorberes af vener i toppen af ​​hjernen; Hydrocephalus …

Sørg for at der er så lidt afstand som muligt mellem transfer overflader. Hvis afstanden er for stor, skal du bruge en overførsel bord. En overførsel bord kan bygge bro mellem de to transfer overflader, hvilket gør det lettere; Forsøge at gøre de to overførselsoverflader så tæt i højde som muligt; Sørg for, at overførsel overflader er stabile. Lås din kørestol. Og sørg for, at den anden overflade ikke vil bevæge sig; Vær opmærksom på objekter din hud kan skrabe imod under overførslen. Denne skrabning kan forårsage tryksår; Hvis du har et kateter, være klar over objekter, som den kan fange på; Hvis det er muligt, fjerne objekter, der kan interferere med din overførsel. Dette kunne omfatte arm eller ben hviler; Hvis du vil gå på et gulv, skal du sørge for du har ingen-udskridning sko og der er ingen smide tæpper eller andre genstande i den måde; Hvis du bekymre dig om at være i stand til at overføre dig selv, bede om hjælp. Forklar den person hjælpe dig præcis, hvad du har brug for ham eller hende til at gøre.