rygmarv stimulation for rygsmerter

Rygmarv stimulation er en procedure, der leverer lavt niveau elektriske signaler til rygmarven eller specifikke nerver til at blokere smerte signaler i at nå hjernen.

Under rygmarven stimulation, er en enhed, der giver de elektriske signaler implanteres i legemet gennem en nål placeret i ryggen nær rygmarven. En lille snit foretages derefter at placere impulsgeneratoren i den øverste balle. Patienten kan vende den nuværende og tænde eller justere intensiteten af ​​signalerne. Nogle enheder forårsage, hvad der beskrives som en behagelig, prikkende fornemmelse, mens andre ikke gør.

Flere typer af rygmarv stimulation systemer er tilgængelige. De enheder, der er mere almindeligt anvendte er fuldt implanteret og har en pulsgenerator, der er som et batteri. De fleste af de nyere enheder har et genopladeligt impulsgenerator system, der let kan oplades gennem huden. Der er dog nogle impulsgeneratorer, som er fuldt implanterede som ikke kræver genopladning, men holder kortere før de skal få erstattet. Et andet system indbefatter en antenne, sender og en modtager, der er afhængig af radiofrekvens til at drive indretningen. I disse systemer er antennen og senderen bæres uden for kroppen, mens modtageren er implanteret i kroppen.

anbefales Rygmarv stimulation, når andre behandlinger ikke har været en succes, når kirurgi er ikke sandsynligt at hjælpe, eller når operation mislykkedes. Men enheden er ikke for everyon; tjekke med din læge for at se, om proceduren er rigtige for dig.