ron Belliard, anden baseman efter Milwaukee bryggerier

NAVN: Ron Belliar; TEAM: Milwaukee Brewers; STILLING: Second Bas; SKADE: forvredet Thumb

Basketball: Charlie Ward, New York Knicks – ikke-fordrevne fraktur af højre lillefinger.

Hockey: Pierre Turgeon, St. Louis Blues – revet tommelfingeren ledbånd.

Baseball: Mark Grace, Chicago Cubs – brudt knogle i toppen af ​​højre midt finge; Pokey Reese, Cincinnati Reds – anstrengt højre ringfinger.

Trængsel, der hjalp Belliard søm ned Brewers ‘anden base job i hans rookie sæson sidste år førte til tommelfingeren skade, placeret ham på handicappede liste for fem uger. Belliard forvredet sin tommelfinger den 12. marts, da han blev ramt af bolden, samtidig med at en spektakulær fangst af en fejl pop-up i praksis.

Belliard blev navngivet Milwaukee Brewers ‘Rookie of the Year for 1999. Selv om han begyndte sæsonen i AAA, han sluttede blandt de bedste nationale liga rookies i næsten alle offensive kategori: batting gennemsnit (1.), kører battede i (6.), multi -Hit spil (4.), kører (6.), hits (4.), alt baser (5.), fordobler (2.), tredobler (bundet til 3rd), rammer striber (bundet for 5.), gåture (1.), on- basen procentdel (1.), slugging procent (3rd), og ekstra baser hits (4.). Den 24-årige anden baseman spilles i 124 kampe, og hans Fielding procent was.845.

Fordi de er så udsat, fingre tage en slå i sport. Med sin udenfor placering og “support” rolle, tommelfingeren er særligt tilbøjelige til skade. “Fingers er dybest set knogler, sener og hud,” siger Susan Scott, MD, et medlem af Sammenslutningen af ​​Professionelle Team Læger og en hånd og håndled specialist for New York Knicks og Rangers. “Der er meget lidt fedt at afbøde dem mod stød.

Hver finger har tre ben, eller phalanges – den distale (fingerspidsen), midterste og proksimale (den del er fæstnet til resten af ​​hånden) – stabiliseret med ledbånd og sener. Når fingeren modtager en slag på spidsen, kan ledbånd og sener strækkes og rives, og en eller flere af tre samlinger kan blive skadet: for det yderste (eller DI, den første kno), mellemleddet (eller PI; den midterste skank), og metacarpophalangeal (MC; kno i bunden af ​​fingeren). PIP joint er den mest almindeligt skadede område, eftersom det mere udsat end de andre og har en større bue af bevægelse og fleksibilitet. Med en dislokation, leddene er ude af justering.

Mens du træner, bør du regne imellem …

Mens du træner, bør du regne imellem …