respiratorisk syncytialvirus (RSV) -infektion-forebyggelse

Respiratorisk syncytialvirus (RSV) -infektion er let at fange (yderst smitsom). Det er almindeligt for børn at få virusinfektioner såsom RSV, hvis de ofte er udsat for inficerede mennesker og har ikke opbygget immunitet. Der er ingen sikker måde at forhindre luftvejssygdomme i babyer og børn.

Cystisk fibrose er en sygdom, der ændrer, hvordan din krop gør slim og sved. Det påvirker, hvor godt dine lunger, fordøjelsessystem, og nogle andre kropsdele virker. Det er forårsaget af en fejlbehæftet gen; Hvis du har cystisk fibrose, kan du have slim, der er for tykt eller sved, der er for salt. Hvis tunge slim træsko dine lunger, er det svært at trække vejret. Det kan også spærre dit bugspytkirtlen, et organ i din mave, så du kan ikke fordøje maden så godt. Sygdommen kan gøre dig sved væk for meget af salt din …

Monoklonale antistoffer, såsom palivizumab (Synagis), kan anvendes til at hjælpe med at forhindre eller reducere sværhedsgraden af ​​RSV-infektion.

Følgende kan medvirke til at reducere dit barns risiko for vejrtrækningsproblemer

Udbrud af RSV opstår ofte mellem sene efterår og det tidlige forår. For at holde fra fangst virus i løbet af denne tid, begrænse din udsættelse for RSV. Dette er mest kritisk for babyer og børn, som har risiko for alvorlige RSV-infektioner. Prøv at undgå

Vask dine hænder ofte, og lære dine børn at gøre det samme. Sørg også mennesker, der pleje for dit barn vaske deres hænder og forstå betydningen af ​​denne vane i at forhindre spredning af infektion; Se, at dit barn får alle hans eller hendes vacciner. Difteri, tetanus og pertussis (DTaP), Haemophilus influenzae type b (Hib), og pneumokokvacciner er særligt vigtige; Breast -feed dit barn i mindst de første 6 måneder efter fødslen, hvis det er muligt. Modermælk synes at tilbyde en vis beskyttelse mod RSV-infektion, men der er behov for mere undersøgelse. 2 Modermælk forhindrer ikke RSV-infektion; Adskil et barn diagnosticeret med RSV fra andre i hjemmet så meget som muligt; Hvis du ryger, holde op. Hvis du ikke kan holde op, ryger ikke i huset eller bilen. Secondhand røg irriterer slimhinderne i dit barns næse, bihuler og lunger, hvilket gør ham eller hende mere modtagelige for infektioner.

Deling elementer såsom kopper, glas og bestik med andre; Folk, der har øvre luftvejsinfektioner, såsom forkølelse; Børneinstitutioner, indkøbscentre, biografer og andre steder, hvor mange mennesker er i et lukket område; Besøger børn, der er på hospitalet.