raserianfald – emne oversigt

Hvis du har et lille barn, du sikkert ved, hvad temperament raserianfald er. Eksperter definere dem som pludselige, uforudsete skærme af vrede eller andre følelser. Under en raserianfald, børn ofte klynke, græde, eller skrige. De kan også svinge deres arme og ben vildt eller holde vejret.

Beskæftiger sig med raserianfald kan være ubehagelige eller pinligt. Men husk, raserianfald er mest intense i starten, og de normalt sidste kun 2 minutter eller mindre. Og de fleste børn stoppe have raserianfald efter alder 4 eller 5, når de lærer sunde måder at håndtere stærke følelser.

Et raserianfald er en normal reaktion, når noget blokerer et lille barn i at få uafhængighed eller lære en færdighed. Barnet kan endnu ikke har evnerne til at udtrykke stærke følelser på andre måder. For eksempel kan et raserianfald ske, når et barn bliver frustreret, fordi han ikke kan knap en skjorte. Eller et barn kan blive ked, når hun får at vide det er tid til sengen, men hun ønsker at holde op.

Børn er mere tilbøjelige til at have raserianfald, når de er bange, overtræt, eller ubehageligt.

Som forælder, din opførsel betyder noget også. Dit barn er mere tilbøjelige til at have raserianfald, hvis du reagerer for stærkt til dårlig opførsel eller give efter for barnets krav.

Hvis du fornemmer, at et raserianfald kommer, kan du være i stand til at stoppe det.

Distrahere dit barn. For eksempel, hvis dit barn ikke kan lide at gå i seng, tale om noget sjovt, der kommer til at ske den næste dag; Opmuntre dit barn til at tage en pause fra en frustrerende aktivitet. Eller få dit barn til at fokusere på noget, han eller hun allerede ved, hvordan man gør; Fjern dit barn fra en situation, der kan forårsage raserianfald. Situationer som en stor familie middag eller lys og støj i et karneval kan være for meget for et lille barn at håndtere.