procedure rodbehandling for inficerede tand nerve

Oral Health Trends

Rodbehandling terapi er en behandling, der anvendes til at reparere og redde en tand, der er dårligt henfaldet eller inficeret.

Rodbehandling har ry for at være smertefuldt. Faktisk er de fleste mennesker rapport, at selve proceduren er ikke mere smertefuld end at have en fyldning placeret. Det ubehag oplevet i perioden op til at søge tandpleje er virkelig smertefuldt, ikke rodkanalen selve proceduren.

Se Før og efter billeder af Kroner og andre tandbehandlinger

Pulpen eller pulp kammer er det bløde område i midten af ​​tanden. Tandens nerve ligger inden rodkanaler, der ligger inden for de rødder eller “ben” af tanden. Rodkanalerne rejser fra spidsen af ​​tandens rod i pulpakammeret, som også indeholder blodkar og bindevæv, der puster tanden.

En tandens nerve er ikke af afgørende betydning for en tand sundhed og funktion efter tanden er opstået gennem tandkødet. Dens eneste funktion er sensorisk – at give følelsen af ​​varme eller kulde. Tilstedeværelsen eller fraværet af en nerve vil ikke påvirke dag-til-dag funktion af tanden.

Når nervevæv eller pulp er beskadiget, det bryder ned, og bakterier begynder at formere i papirmasse kammer. Bakterier og andre henfaldet snavs kan forårsage en infektion eller abscessed tand. En byld er en pus-fyldt lomme, der danner i slutningen af ​​en tand rod. Foruden en byld, kan en infektion i rodkanalen af ​​en tand forårsage

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010