pigens guide til at spise grønt

Af Jenny Baill; Low-vedligeholdelse Greenie Du kender sundt spise basics: raffinerede kulhydrater, dårlig. Friske grøntsager, godt. Men du arbejder mange timer og knap har tre minutter til at nuke en Lean Cuisine, langt mindre sautÃan urteagtige medley til middag. Mens du kan lide tanken om at købe mere økologisk mad, det lyder pebret-og du ikke har fået en rejse i næsten to år; Hvor at shoppe

Ingen grund til at droppe dine foretrukne købmand. Omkring 75 procent af supermarkeder foretage nogle økologiske fødevarer, og mange af de store kæder prale deres egne overkommelige økologiske mærker (fx Safeway s O Organics, Stop & Shop er Naturens Promise). Hold dig til periferien af ​​store-de hårdest forarbejdede fødevarer er lagt på hylden i midten. Forestil du trolling gangene med din store-bedstemor på slæb, foreslår bæredygtig-spiser guru Michael Pollan i sin bog I Defense of Food (påkrævet læsning for au naturel sæt). Hvis hun ikke ville genkende noget som fødevare-read: vingummibamser eller Cap’n Crunch-tænke to gange, før optagning det.

DIN GRØN indkøbsliste

Økologisk kød og mejeriprodukter. De pesticider, der indsamler i fedtvævet af konventionelt opdrættede kødprodukter er fedtopløselige, så de kan forblive i kroppen i årevis (i modsætning til de pesticider på produkter, som vi fjerner relativt hurtigt). Plus, er nonorganic kød og mejeriprodukter fyldt med antibiotika og væksthormoner.

Indenlandske råvarer. “Kemikalier forbudt i USA ofte får solgt til andre lande og sendt tilbage til os som rester på frugt og grønt,” siger Jennifer Sass, en forsker ved Natural Resources Defense Council. Sidste år vedtog Kongressen en lov, der kræver land-for-oprindelsesmærkning på alle produkter. Kig efter det. Og spille det sikkert: Selvom et æble er fra New York, vaske det godt og skræl det, hvis det er muligt.

Hele korn fødevarer. De fleste har færre tilsætningsstoffer end forarbejdede hvide pasta og brød. Selv Saltines indeholder high-fructose corn syrup.

Den Up-and-Coming Greenie Du er en Daily Green beboer sulten for nogle alvorlige kostændringer-både til din egen trivsel og Jordens. Bevis for dit engagement: Din fryser er fyldt med Boca burgere, og du altid genbruge (godt, i det mindste papir og plast). Selv går übergreen vil forbruge mere af din tid og penge, du er villig til at gå den ekstra mil-eller måske en anden blok eller to.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe