opholder sig sikker: hvis du er i et voldeligt forhold – emne oversigt

En voldeligt forhold sætter dig og dine børn med risiko for skader og endda død. Realiseringen af ​​et plan vil bidrage til at give for din sikkerhed og dine børns sikkerhed.

Se også den nationale koalition mod vold hjemmeside på www.ncadv / ressourcer / state.htm at finde det program nærmest dig, der tilbyder husly og juridisk støtte.

Prøv at skjule våben, ammunition, knive og andre våben, medmindre skjule dem skaber en farlig situation for dig. Hvis skjule våbnene ikke er muligt, så prøv at gøre dem svære at finde eller bruge; Når et argument opstår, gå til en sikker plads. Undgå værelser med ingen udgange, som closets eller badeværelser, eller et rum såsom køkken med genstande, der kan bruges som våben. Også, holde dine børn ud af disse usikre værelser; Prøv at have en telefon til rådighed på alle tidspunkter. Tænk at skjule en forudbetalt mobiltelefon til brug i nødsituationer. Hvis du ikke har en mobiltelefon, holde forandring med dig på alle tidspunkter at gøre nødsituation telefonopkald; Opret et kodeord eller tegn, der kan bruges til at advare familie, venner, lærere eller kolleger når at tilkalde hjælp; Stol på din dømmekraft om hvad man skal gøre, hvis et misbrug hændelse er ved at ske. Nogle gange er det bedst at forlade. Nogle gange er det bedst at forsøge at berolige misbrugeren; Lav en vane at sikkerhedskopiering din bil ind i indkørslen. Sørg for, at der altid er gas i tanken. Hold førerdøren ulåst, og låse alle andre døre. Har en kopi af bilnøglen lavet, og skjule det i bilen; Hvis du eller dine børn er i fare, forlade højre væk; Hvis forlader ikke possibl; Prøv at flytte ind sikre områder i dit hjem; Gør dig selv fysisk mindre ved curling til en kugle og dækker dit hoved og ansigt med hænderne.