langsom komfur fødevaresikkerhed guide

1. Vælg retter med højt fugtindhold, såsom supper og gryderetter, for langsom tilberedning. Fugten genererer damp, hvilket letter madlavning og medvirker til at øge temperaturen over fareområdet hurtigt.

2. Læg ikke frosne ingredienser i den langsomme cooke; optø kød og fjerkræ grundigt i køleskabet før langsom tilberedning.

3. Afkøl enhver prepped ingredienser i separate opbevaringsbeholdere før madlavning. Må ikke opbevares i køleskab ubehandlede ingredienser i den langsomme komfur indsatsen, fordi det kolde indsats vil tage for lang tid at nå stegetemperatur.

4. Skær kød og fjerkræ i stykker eller små stykker for at sikre grundig madlavning. Forsøg ikke at tilberede en hel kylling eller store stege i en langsom komfur. Den langsomme komfur kan ikke opvarme store stykke kød hurtigt nok til at undgå en fødevare-sikkerhedsrisiko.

5. Undgå at overfylde din langsom komfur. Fyld den ikke mindre end halvt fuldt og ikke mere end to tredjedele fuld.

6. Hvis du madlavning kød og fjerkræ på lav, USDA foreslår, at du starter fadet på høj for den første time, derefter skifte til lav i resten af ​​bagetiden. Men da dette ikke altid være praktisk, vi råde dig til at bringe væsker til en simre, før du tilføjer dem til den langsomme komfur på lav, og dermed hoppe-start oprettelsen af ​​varme.

7. Undgå at løfte låget under tilberedningen, fordi det kan forårsage den langsomme komfur til at miste varmen og vil også påvirke tilberedningstiden. Gør det kun mod slutningen af ​​madlavning til at kontrollere doneness.

8. Du må ikke genopvarme mad i den langsomme komfur-det tager for lang tid at nå frem til en sikker temperatur. Brug stovetop eller mikrobølgeovn til genopvarmning. Men du kan bruge en langsom komfur til at holde maden varm op til 2 timer før servering.

9. Følg hverdagens mad-sikkerhedsprocedurer: Start med rent udstyr. Hold alle letfordærvelige nedkølet indtil forberedelsestid. Placer rester i lave beholdere, så de kan blive kølet hurtigt, og derefter opbevares i køleskab inden for 2 timer.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe