kosten fra down under

South Beach og Atkins, flytte over. En ny kost er opstået fra Australien, der vil give disse low-carb, højt proteinindhold planlægger en køre for deres penge: Det samlede Wellbeing Diet.

Kosten blev udviklet af den australske regering som reaktion på en fedmeepidemi, der kan måle sig med USA Det hævder at balancere en godt afrundet kost med et højt proteinindhold, og endda et strejf af motion. Men er det virkelig forskellig fra de populære amerikanske kostvaner?

En af forfatterne til Total Wellbeing Diet giver et indblik i, hvad det er, og hvorfor det blev oprettet, mens eksperter i USA se på dens næringsværdi og stak den op mod Atkins og South Beach.

“Den kost opstod som et resultat af mange offentlige undersøgelser, samt henvendelser fra det medicinske og sundhed fagligt fællesskab ønsker at vide om gyldigheden af ​​nogle af de populære kostvaner,” siger Manny Noakes, PhD. Noakes er leder af forskerholdet, der udviklede den samlede Wellbeing Diet på Commonwealth Scientific Research Organization (CSIRO) i Australien.

Da der var lidt forskning på området på det tidspunkt, “siger Noakes,” vi gået i gang med en mængde forskning at fastlægge de mest effektive og sunde måder at tabe.

Det er ingen overraskelse, at den australske regering tog handling. Hastigheden af ​​overvægtige og fede voksne i Australien er næsten fordoblet i løbet af de sidste 20 år, hvilket gør landet til et af de tungeste udviklede nationer, i henhold til den australske Department of Health og Aging.

Finansieret af organisationer, herunder Meat and Livestock Australien, CSIRO gennemført undersøgelser for at afgøre, om vægttab kostvaner højere proteinindhold var mindst lige så god, hvis ikke bedre, end høj-kulhydrat kost, når det kom til fedt tab og muskel konservering ifølge CSIRO internet side.

Forskerne fandt, at kvinder mistede mere vægt og dobbelt så meget kropsfedt på et højere proteinindhold, lavt fedtindhold plan end kvinder på en høj kulhydrat, fedtfattig plan, og som et resultat reduceret risikofaktorer for hjertesygdomme og type 2-diabetes. Således var den samlede Wellbeing Diet født.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …