kirurgi for inkontinens og blæreproblemer hos mænd

Inkontinens / OAB Trends

Kirurgi kan være en mulighed for mænd, der

Overløbsinkontinens forårsaget af en forstørret prostata (benign prostatahyperplasi, eller BPH) er den form for inkontinens oftest behandles med kirurgi. For mere information om kirurgi muligheder og behandling for BPH, benign prostatahyperplasi (BPH).

Stressinkontinens skyldes fjernelse af prostata kan også behandles med kirurgi, hvis inkontinens ikke hærdes efter en periode med vagtsomme venter.

Kirurgi for svær stressinkontinens, der ikke forbedres med adfærdsmæssige metoder omfatter

Kirurgi virker for nogle mennesker og ikke andre. Det er mest sandsynligt at forbedre inkontinens når

Kunstig lukkemuskel. En silikonegummi enhed er monteret omkring urinrøret (røret, der bærer urin fra blæren til ydersiden af ​​kroppen). Det kan pustes eller tømmes for at styre vandladning; Urethrae bulking. Indsprøjtes omkring urinrøret. Dette tjener til at styre vandladning ved enten at lukke et hul i urinrøret eller opbygge tykkelsen af ​​væggen af ​​urethra; Cowperske slynge. En slynge anbringes under urinrøret. Det er knyttet til enten muskelvæv eller skambenet. Slyngen komprimerer og hæver urinrøret. Dette giver urinrøret større modstand mod tryk fra maven. Slynge kirurgi kan betragtes som en behandling for svær urininkontinens fra prostata kirurgi; Sakral nervestimulation (SNS). En elektrisk stimulator under huden sender impulser til den sakrale nerve i nederste del af ryggen. Denne nerve spiller en rolle i blære opbevaring og tømning.

Ting, der kan føre til skuffende resultater omfatter

Diagnosen er rigtigt; Årsagen til dine symptomer er noget, der kan fastsættes af kirurgi; Din kirurg er meget erfarne og dygtige med operationen du har.

Urealistiske forventninger. Kirurgi vil ikke altid kurere symptomerne, men det vil normalt forbedre dem; Fysiske faktorer såsom fedme, langvarig hoste, strålebehandling, dårlig ernæring, alder og med høj intensitet.