Hemmeligheden til at bo slim: din frugtskål?

Af Robert PREIDT

healthday Reporter

Tirsdag 27 oktober, 2015 (healthday News) – fødevarer sidder på dit køkkenbord giver fingerpeg om din vægt, en ny undersøgelse afslører.

Cornell University forskere fotograferet køkkenborde i mere end 200 hjem og derefter kontrolleres vægten af ​​de kvinder, der lever i disse huse.

Kvinder, der havde morgenmadsprodukt sidder på tælleren vejede 20 pounds mere end kvinder, der ikke har korn bokse på skærm. Og kvinder i hjem med sodavand sidder på tælleren vejede 24 til 26 pounds mere end dem, der bor i boliger uden sodavand på tælleren, efterforskerne fundet.

“Det er din grundlæggende” se-food kost “- du spiser, hvad du ser,” ledende forfatter Brian Wansink, professor og direktør for Cornell Food and Brand Lab, sagde i et universitet pressemeddelelse.

“Som en korn elsker, der chokerede mig. Cereal har en sundheds-glorie, men hvis du spiser en håndfuld hver gang du går forbi, er det ikke kommer til at gøre dig mager,” forklarede han.

På bagsiden, kvinder, der havde en fyldt frugtskål på deres skranker vejede 13 pounds mindre end kvinder uden let tilgængelig frugt.

Selv om denne undersøgelse fundet en sammenhæng mellem, hvad der var på disken og en persons vægt, var det ikke designet til at bevise en årsag-virkningsforhold.

Undersøgelsen blev offentliggjort online for nylig i tidsskriftet Health Education og Behavior.

“Vi har fået et ordsprog i vores laboratorium:”. Hvis du ønsker at være tynd, gør hvad skinny mennesker gør ‘ Hvis skinny mennesker gør deres hjem ‘slank by design «ved at rydde tællerne i alt, men frugtskålen, vil det ikke skade os at gøre det samme,” Wansink sagde.

KILDE: Cornell University, pressemeddelelse, oktober 19, 2015

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …