håndtering af stress: praktisere yoga til at slappe af

Yoga betyder forskellige ting t; forskellige mennesker. Dette emne fokuserer på en slags yoga kaldet Hatha yoga; En af fordelene ved Hatha yoga er, at det kan lindre stress og hjælpe yo; slap af.

Der er masser af yog; stiller du kan gøre for at hjælpe dig slappe af. Her er et par til at prøve. De to første yog; skaber nogle under-den udvidede hvalp udgøre og katten ko udgøre-er enkle at lear; og let at gøre. Det er bedst at starte der, hvis du aldrig har gjort yoga før; Den anden pose-the tilbagelænet bundet vinkel udgøre-er lidt mere avanceret. Alle o; disse yogastillinger kan hjælpe dig med at slappe af og lindre stress.

Den udvidede hvalp udgør i; nemt at gøre og er meget afslappende. Prøv denne yogastilling for en god ryg stræ; og afslapning.

Advarsel: Hvis du har knæ problem; gør ikke denne positur. Eller du kan tale med en certificeret yoga instruktør om, hvordan t; ændre denne positur.

Med udgøre katten ko, du flytter fra en position til en anden ved hjælp af dig; åndedrag til at fortælle dig, når at skifte positioner. Denne positur kombinerer vejrtrækning en; bevægelse for at hjælpe med at lindre stress og gøre rygsøjlen mere fleksibel. Gentag th; sekvens 10 til 20 gange. Sørg for at gøre de bevægelser, som du indånder i en; ud.

Advarsel: Hvis du har hals problem; eller en skade, holde din nakke i den oprindelige position i tråd med dine torer; stedet for at flytte den med din rygsøjle.

For tilbagelænet bundet vinkel udgør, kan det være nødvendigt at bruge rekvisitter t; få det fulde udbytte. En prop er noget, man bruger til at støtte anden del; af din krop i en yogastilling. Du kan købe yoga rekvisitter såsom blokke eller styrke; (store hårde puder). Eller du kan bruge elementer, du har derhjemme, sådan; puder eller tæpper.

Når du gør dette udgør for første tim; tage sig tid til at justere dine rekvisitter, så du kan slappe helt af, når yo; er i stillingen. Hvis stillingen gør dig anspændt eller ubehageligt, bruge rekvisitter. Yo; måske ønsker at bruge en eller flere af følgende rekvisitter

Advarsel: Gør ikke dette exercis; efter fødslen, indtil lægen siger, det er okay. Hvis du har knæ, hofte, o; skulder problemer, ikke gør dette positur. Eller du kan tale med en certificeret yog; instruktør til at finde ud af, hvordan man kan ændre denne positur.

Miryala R, et al. (2011). Yoga. I M Micozzi, red., Fundamentals af komplementær og alternativ medicin, 4. udg., S. 482-494. St. Louis: Elsevier Saunders.

Patrice Burgess, MD – Familie Medicin; Steven Locke, MD – Psykiatri

November 14, 2014