håndtering af stress-måling stress

Følelse stress er et livsvilkår for de fleste mennesker. Men det påvirker alle forskelligt. Hvad er årsagen til stress for du ikke kan være stressende for en anden. Det er fordi, hvordan du ser en situation påvirker, hvor meget stress det forårsager dig. Kun du kan finde ud af, om du har for meget stress i dit liv.

Af Tara Rummell BersonGo fra indtastet-up til at berolige med disse enkle taktik; Uanset om du er bekymrede over den hektiske julehandel, frustreret over en endeløs liste af gøremål, eller oprevet over et argument med en elsket, behøver du ikke at lade stress få det bedste ud af dig. Alt du behøver er fem minutter til at undslippe livets hektiske tempo og genvinde din ro. Her, hurtige tips til at erobre stress i dine mest pinefulde øjeblikke fra Jeffrey Brantley, M.D., medforfatter af fem gode minutter på Arbejdspladsen og direktør …

Stress kan være forårsaget af en igangværende personlig situation som

Life ændringer såsom at blive gift, flytter til en ny by, eller miste et job kan alle være stressende. Du kan ikke altid kontrollere disse ting, men du kan kontrollere, hvordan du reagerer på dem.

For at finde ud af din nuværende stressniveau baseret på de seneste ændringer i dit liv, så prøv denne Interactive Tool: Hvad er dit stress-niveau?

Nogle mennesker føler stress, fordi deres tro i konflikt med den måde, de lever deres liv. Undersøg din tro, såsom dine værdier og livsmål, for at finde ud af, om du har denne form for konflikt i dit liv.

Dine valg af livsstil kan forhindre din krop i at overvinde stress. For eksempel, som du sover, din krop kommer sig fra de belastninger af dagen. Hvis du ikke får nok søvn eller din søvn er ofte afbrudt, mister du chancen for at komme sig efter stress.

Den måde du handle og opføre sig kan også være et tegn på stress. Nogle mennesker, der står over for en masse stress reagerer ved at ryge, drikke for meget alkohol, spiser dårligt, eller ikke udøver. De sundhedsmæssige risici ved disse vaner er lavet endnu værre af stress.

Din krop føles stressrelateret slitage på to måder: stress selv og de usunde måder, du reagerer på det.

Problemer i din familie eller med et forhold; Omsorg for et familiemedlem, der er ældre, har kroniske helbredsproblemer, eller er deaktiveret. Forældreadfærd er en væsentlig kilde til stress. For mere information, Tips: Reduktion af stress af forældreadfærd; Dit job; Beskæftiger sig med et familiemedlem, som er under stress.

Brug denne mestringsstrategier evalueringsskema (Hvad er en PDF-dokument?) Til at hjælpe dig med at finde ud af hvordan du håndtere stress; Prøv denne interaktivt værktøj: Hvor godt kender du hoppe tilbage? Den måler din evne til at håndtere livets udfordringer.