halsbetændelse hos spædbørn: en fælles diagnose?

Tilbagevendende halsbetændelse er ikke sandsynligt et tegn på en underliggende problem med et barns immunsystem. Børn, der udvikler halsbetændelse gentagne gange kan have kontakt med en bærer af STREP, sandsynligvis hjemme eller i en børnepasning indstilling – eller kan være STREP bærere selv. En STREP luftfartsselskab er nogen, der stadig har de STREP bakterier, men som er blevet behandlet og ikke længere har symptomer.

Halsbetændelse er en infektion forårsaget af en bakterie kendt som gruppe A streptokokker. Halsbetændelse kan forekomme i alle aldre, selv under vorden. Men halsbetændelse er mest almindelig i skolealderen børn og unge voksne.

For de få børn, der udvikler halsbetændelse, kan tegn og symptomer kan omfatte

Halsbetændelse er diagnosticeret med en hals kultur, hvor lægen rensepenne barnets hals og tester prøven for tilstedeværelsen af ​​STREP bakterier. Behandling for halsbetændelse er typisk et kursus af antibiotika. Tilbagevendende halsbetændelse behandles ofte med et andet antibiotikum fra den oprindeligt foreskrevet. I nogle tilfælde, at operation fjerne mandlerne (tonsillektomi) kan være den mest hensigtsmæssige behandling.

Med

besøge din læge