halsbetændelse-eksamener og tests

Oral Health Trends

Halsbetændelse er diagnosticeret fra din sygehistorie, en fysisk eksamen af ​​din hals, og en lab test, såsom en hals kultur. Nogle gange kan en hurtig Strep test bruges til at kontrollere for STREP. Din læge kan bekræfte resultaterne af den hurtige STREP test med en hals kultur.

Er du bag på dine tandlægebesøg, og nu du bliver kørt ind af en tandpine, andre tandproblemer, eller skyld; Hvis ja, være forberedt – ikke for et foredrag fra din tandlæge – men for at opdage, at der er et væld af nye muligheder for at holde tænderne sunde og smukke; Her er nogle af de nyere tandbehandlinger og teknikker pleje at førende tandlæger der bringer i deres praksis.

En eller begge af følgende test bruges til at bekræfte, at du har halsbetændelse.

Hvis symptomer på halsbetændelse er til stede, er det vigtigt at blive testet for strep infektion. Spørg behandling vil reducere spredningen af ​​halsbetændelse og kan reducere risikoen for komplikationer, såsom infektion breder sig til andre dele af kroppen forårsager øre eller sinus infektioner eller en byld bag eller omkring din tonsiller (peritonsillar byld).

Hvis du har brug for at blive testet for halsbetændelse, kan valget mellem en hurtig STREP test og en hals kultur ikke være klar. Det kan hjælpe at drøfte med din læge fordele og ulemper ved hver test. For eksempel skyldes en hurtig Strep test er tilgængelige inden for 10 til 15 minutter, og resultaterne fra en hals kultur kan tage 1 til 2 dage. En hals kultur er mere præcis.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010

En nylig feber på 101 ° F (38,3 ° C) eller highe; Hvide eller gule pletter eller belægning på halsen eller tonsil; Hævede eller ømme lymfeknuder på ian; Manglende tegn på en forkølelse eller øvre luftvejsinfektion, såsom hoste eller nysen

Hurtig STREP test analyserer bakterier i din hals for at se, om STREP er årsagen til din ondt i halsen. Lægen bruger en vatpind til at indsamle celler fra bagsiden af ​​din hals til test; Throat kultur er også en test, der analyserer celler fra bagsiden af ​​din hals. Cellerne er samlet med en vatpind og derefter anbragt i en beholder med stoffer, der fremmer væksten af ​​STREP bakterier. Hvis STREP bakterier vokser, kulturen er positiv. Hvis STREP bakterier ikke vokser, kulturen er negativ.

En negativ hurtige STREP testresultat kan betyde, at der ikke er nogen STREP bakterier stede. Men den hurtige STREP test kan give negative resultater, selv når strep bakterier er til stede (falsk negative testresultater). Hvis den hurtige STREP testresultatet er negativt, men halsbetændelse stadig mistanke, kan din læge bestille en hals kultur for at bekræfte resultaterne; Hvis den hurtige STREP test resultatet er positivt, er en hals kultur ikke nødvendig. Antibiotisk behandling kan startes med det samme. Antibiotika kan ikke gøre dig godt hurtigere. Men de forkorte den tid du er i stand til at sprede sygdommen til andre. Antibiotika også sænke risikoen for spredning af smitte til andre dele af kroppen.