fortælle andre om din abort af tvillinger

Hvorvidt din graviditet var planlagt, kan en abort være mere smertefuldt end du nogensinde forestillet sig. Du kan blive bedøvet, tænkning, “Kan jeg venligst vågne op fra denne ond drøm?” Du kan ønske alle ville bare gå væk og lade dig være alene. Hvis du har delt nyheden om din graviditet med andre – eller selv hvis du ikke gjorde – du kan spekulerer på, hvordan du nogensinde vil være i stand til at fortælle dem om dit tab.

Du er den ene går gennem dette, så forkæl dig selv med omhu. Du behøver ikke at berolige nogen, at “alt er OK.” Du behøver ikke skylder lange forklaringer om, hvorfor og hvornår dette skete. Og du har heller ikke at fortælle alle du kender.

Der er ingen rigtige måde at fortælle folk om dit tab. Husk, at medlemmer af din familie – eller endda nære venner – kan have deres egne følelser om nyhederne. Du kan selv ønsker at gøre det på forskellige måder, afhængigt af hvem du fortæller.

Sig det personligt. Hvis du vil have knus og følelsesmæssig støtte, fortæl de mennesker, du mest tillid til at trøste dig personligt. Du ved bedst hvem dette måtte være.

Tips til halsbrand relie; Sund Stofbleer: Basic; Tandlægebesøg for gravide kvinder

Sig det skriftligt. Du kan finde det nemmere at skrive noter eller sende e-mails til visse familiemedlemmer, venner eller kolleger. Forklar kort, hvad der skete, og være ærlige om, hvad du har brug for i form af støtte. Og hvis det er OK med dig, lade andre vide, at de kan stille spørgsmål.

Få en ven til at sprede ordet. En anden metode er at have en anden kommunikere nyheder til dig. Måske en betroet medarbejder kan fortælle de mennesker, du arbejder med. Og din søster eller mor kan gøre en runde af opkald til resten af ​​din familie. Hvis der er noget specielt du ønsker sagt, eller venstre usagt, bare lade dem vide.

Sunde opskrifter Minus den Heartbur; Beskyt din familie mod Germ; Flov over Inkontinens?