forebyggelse soja allergi

Der er ingen måde at forhindre en fødevareallergi. Hvis du har et spædbarn, kan amning i stedet for at bruge en soja-baserede eller mælkebaseret formel hjælpe.

Hvis du er allergisk over for soja, den eneste måde at undgå en reaktion er at undgå sojaprodukter. Det er ikke altid let at vide, hvilke fødevarer indeholder soja, en almindelig ingrediens i mange fødevarer.

Læs varedeklarationer omhyggeligt. Soja er ofte til stede i uventede fødevarer, herunder dåse tun og kød, bagværk, kiks, energi barer, fedtfattig jordnøddesmør, og dåse supper. Læs etiketter hver gang du køber et produkt, fordi ingredienser kan ændre sig. Også, så tjek for udsagnet “indeholder soja” eller “kan indeholde soja” på mærkningen af ​​produktet.

Højtraffineret sojaolie må ikke forårsage en reaktion, fordi den ikke indeholder sojaproteiner. På samme måde kan du ikke reagere på fødevarer, der indeholder soja lecithin. Men generelt, hvis en etiket indeholder ordet “soja,” undgå det. Produkter til at undgå omfatte

Udover “soja”, “soja” og “sojabønner,” andre ord på fødevarers etiketter kan indikere, at produktet indeholder soja, herunder