forbindelsen mellem drikke alkohol og hjertesygdomme?

Kan et par drinks virkelig være godt for dit hjerte? Ja, men kun få, og ikke for alle.

Det rejser HDL eller “god” kolesterol; Det sænker blodtrykket; Det standser blodet i at størkne. Dette kan være god eller dårlig. Det kan holde ud hjerteanfald, men det kunne gøre dig bløder lettere; Det hjælper med at forhindre skader forårsaget af høj LDL eller “dårlige” kolesterol.

Arterier er blodkar, der fører blodet rig på ilt i hele din krop. De går til din hjerne samt til spidsen af ​​tæerne. Sunde arterier har glatte indvendige vægge og blodet strømmer gennem dem let. Nogle mennesker imidlertid udvikle tilstoppede arterier. Tilstoppede arterier skyldes en opbygning af et stof kaldet plak på indvendige vægge i arterier. Arteriel plaque kan reducere blodgennemstrømningen eller i nogle tilfælde blokere det helt; Tilstoppede arterier i høj grad øge sandsynligheden …

En drink er 12 ounces øl eller vin køler, 5 ounces vin eller 1,5 ounces 80-bevis spiritus.

Alkohol kan hjælpe dit hjerte i disse måder

Men før du bryder ud af, at cocktail shaker, kender dette: Nogle læger er ikke sikker på, om disse sunde effekter kommer fra alkohol eller fra andre gode livsstilsvalg at lys drikkende gør. Så hvis du ikke drikker allerede, ikke starte. Kost og motion giver også mange af de ovennævnte fordele.

Heavy drikke kan gøre dig mere tilbøjelige til at få alvorlige helbredsmæssige problemer som leversygdom, kræft og mavesår, blandt andre. Regelmæssig eller høj alkoholforbrug kan skade dit hjerte og føre til sygdomme i hjertemusklen, der kaldes kardiomyopati. Binge drikke kan forårsage uregelmæssige hjerterytme kaldet arytmier. Det er derfor, du ikke kan gemme alle dine “moderate” doser i løbet af ugen, og derefter binde en på i weekenden.

Alkohol kan være skadeligt for nogle mennesker. Tal med din læge, hvis du har en af ​​disse betingelser, og er ikke sikker på, om du bør drikke eller ej

Fede mennesker, gravide kvinder, og alle med en historie af alkoholisme bør ikke drikke. Visse medikamenter ikke blandes godt med alkohol. Disse normalt kommer med en advarsel mærkat fra apoteket, der fortæller dig ikke at drikke, mens du tager dem.

KILDER

Heart Association: “Alkohol og hjertesygdomme.”

Heart Association: “alkoholiske drikkevarer og hjertekarsygdomme.”

College of Cardiology – CardioSmart: “Drinking og din sundhed.”

Harvard School of Public Health: “Alkohol: Balancing risici og fordele.”