forår-ren dit køleskab og fryser

Håbefulde tegn på foråret er overalt, med fugle kører, tulipaner og påskeliljer vise deres farver, og masser af aktivitet på tennisbaner og baseball felter. For mange af os, alle disse ting er også et tegn på, at det er tid til at komme i gang med den årlige forårsrengøring.

I år sammen med værftet arbejde og fodlister, løse at tilføje køleskab og fryser til din forår-rengøring liste. Lurer dybt inde i dem kunne være en skræmmende “videnskab eksperiment” eller en is-encrusted rod tigger om at blive smidt væk. Og rense ud din fryser og køleskab betyder mere end blot et mere ryddeligt udseende køkken. Fødevarer holdt for længe eller ved forkert temperatur kan blive forurenet med bakterier, som kan forårsage sygdom.

De fleste mennesker, viser det sig, forstår ikke farerne ved forkert opbevaring af fødevarer. Den Diætetiske Association fandt, at kun 40% af forbrugerne vidste, at spise mad, der har været opbevaret i køleskabe varmere end 40 grader Fahrenheit kan øge risikoen for fødevarebåren sygdom.

Faktisk madforgiftning og andre fødevarebårne sygdomme er meget almindelige. Sidste år var der anslået 76 millioner tilfælde af fødevarebåren sygdom i USA, ifølge CDC.

Du kan ikke altid se, om en fødevare har forkælet af sin lugt eller udseende. Du må ikke tage chancer med dit helbred. Rådgivningen fra FDA: Når det tvivler, smide det ud.

Hvis fødevarer ser eller lugter mærkeligt, ikke engang risikere at smage det – bare smide det. Mold du kan se på overfladen er kun toppen af ​​iceber; der kunne være giftstoffer under overfladen af ​​den mad, der ikke er påviselige med det blotte øje.

Med et par fødevarer – såsom hårde oste, salami, og faste frugter – du kan skære formen væk, men sørg for at fjerne en stor del omkring enhver mug, du kan se. Generelt bør mad med mug blive kastet.

Du ved allerede, at du skal smide de beholdere af “mysterium fødevarer” findes i tarme af dit køleskab.

Men hvad med de krukker af krydderier, der har været åbne og omkring år? De fleste vil holde sig frisk i to måneder på døren af ​​køleskabet. Den del af køleskabet er beregnet til opbevaring af krydderier, fordi deres sure indhold tendens til at gøre dem mere modstandsdygtige over for bakteriel forurening end andre fødevarer. Stadig, deres kvalitet er sandsynligvis falde med tiden.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Kylling, chokolade, salater, desserter, suppe