følsomme maver: hemmeligheder til gas kontrol

 arkiver indhold efter 2 år for at sikre vores læsere kan nemt finde den mest rettidige indhold; For at finde den mest aktuelle information, skal du indtaste dit emne af interesse i vores søgefelt.

Den gennemsnitlige person passerer gas 14 til 23 gange om dagen. Vel vidende, det er sundt og normalt ikke altid holde det fra at være pinligt. Hvis du er træt af dumme vittigheder og lejlighedsvis ked, kan et par enkle tips hjælpe dig tage ansvaret for oppustethed og gassiness.

De venlige bakterier i vores tarme hjælpe fordøje mad, som vores krop har problemer bryder sammen. Disse bakterier også producere gas, som regel som de fordøje maden i de store tarmene. Foods oftest forbundet med intestinal gas omfatter

Listen dækker en hel masse sund mad, men du behøver ikke at alvorligt begrænse din kost. Mest sandsynligt blot et par giver dig gas. “Nogle mennesker har problemer med at fordøje mælk. Andre gør ikke,” siger Lawrence R. Kosinski, MD, MBA, en talsmand for Gastroenterologisk Association. “Og fødevarer følsomheder kan ændre sig med alderen. Mange mennesker udvikle problemer fordøje mælkeprodukter som de bliver ældre, for eksempel.

To enkle trin kan hjælpe dig med at opdage din problem fødevarer.

Den bedste måde at reducere gassiness er at undgå fødevarer, der forårsager problemer. Hvis en sund mad giver dig gas – såsom fuldkorn og grøntsager – reducere det beløb, du spiser. Derefter gradvist begynde at spise mere af den mad – øge mængden lidt efter lidt i løbet af ugen – for at give dit fordøjelsessystem tid til at tilpasse.