det grundlæggende i fordærve sår

Oral Health Trends

Fordærve sår, også kendt som after, er irriterende irritationer i munden, der plager så mange som 20% af mange mennesker i verden. De er forskellige fra forkølelsessår, som normalt optræder på ydersiden af ​​munden på læberne.

Fordærve sår synes hyppigst hos unge og unge voksne, der ofte forekommer i perioder med stress. De er også mere tilbøjelige til at blive vist rundt en kvinders menstruation, og der er en større sandsynlighed for at have fordærve sår, hvis en forælder også har dem.

Læs mere om fordærve sår

Basics

Symptomer

Behandling

Traumatiske sår, der ligner fordærve sår, kan være forårsaget af ru proteser, en slip af tandbørsten, eller varm mad.

Ingen ved, hvad der forårsager fordærve sår, eller hvorfor kvinder er mere tilbøjelige til at få dem. Udbrud ofte synes relateret til fysisk eller følelsesmæssig stress. Visse fødevarer såsom sure fødevarer, tomater, aubergine og eventuelt gluten, kan også forårsage dem til at udvikle. Ingredienser i tandpasta kan udløse en canker ømme.

I modsætning til forkølelsessår, fordærve sår er ikke smitsom. De udgør ikke nogen anden end det ubehag, der kommer sammen med dem sundhedsrisiko.

Fordærve sår kan ikke forhindres. Der er blevet foreslået mange teknikker, men der er meget, der tyder de arbejder.

Du \ ‘ll finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

Du er i øjeblikket

Kun 18,5% af mange mennesker i verden tandtråd aldrig. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Floss fjerner fødevarer fanget mellem tænderne og fjerner film af bakterier, der danner der før den vender for at plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Prøv tandtråd bare en tand at komme i gang.

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt. Du går glip af en enkel måde at gøre en stor forskel i sundheden for din mund. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for 3 dage mere!

Du er en af ​​31% af mange mennesker i verden, der ikke bruge tandtråd dagligt, men du er godt på vej til at gøre en positiv indvirkning på dine tænder og tandkød. Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Målet for alle 7 dage!

Kun 50,5% af mange mennesker i verden floss dagligt, og godt for dig, at du er en af ​​dem! Uanset hvor godt du børster, plak stadig danner mellem tænderne og langs dit tandkød. Tandbørste børster alene kan ikke rense effektivt mellem disse trange pladsforhold. Tandtråd fjerner op til 80% af den film, der hærder til plak, som kan forårsage tandkødsbetændelse (gingivitis), hulrum og tandtab. Tillykke god mundhygiejne vane!

Du kan finde tips og tricks samt de seneste nyheder og forskning i oral sundhed.

KILDER

Dental Association, raske mennesker 2010