den præ-tvillinger ferie

Gartneriet er klar, du er fyldt op på bleer, og du er klar til at tage imod dine nye tilføjelser. Før du pakker din taske til din længe ventede tur til hospitalet, hvorfor ikke pakke det for en babymoon?

En babymoon er en pre-barn ferie. Det er din sidste bid af stille tid før dine tvillinger ankommer. Men uanset om det er til Hawaii, Timbuktu, eller et bed and breakfast, ferie mens gravide opfordringer til nogle ekstra planlægning.

Den College of Obstetrik og Gynækologi (ACOG) siger uger 14 til 28 er de bedste tidspunkter i din graviditet at rejse. I dit andet trimester du er forbi morgenkvalme, og du endnu ikke har udviklet ballooning mave, hævede ankler og andre ubehageligheder for sent i graviditeten.

Traveling efter din 36. uge af graviditeten bliver meget mere udfordrende. Hvis du ønsker at gå nogen steder, du bliver nødt til at køre. ACOG siger flyvende efter uge 36 er bare ikke sikkert for gravide kvinder.

Tips til halsbrand relie; Sund Stofbleer: Basic; Tandlægebesøg for gravide kvinder

Uanset hvornår i din graviditet du rejser, ringe til din læge først for at sikre, at du er rask nok. Du kan også brug for din læge til at skrive et brev til flyselskabet forsikre dem om, at det er sikkert for dig at rejse. Også spørge, om du kan planlægge din tur omkring dine prænatal besøg, så du ikke gå glip af nogen af ​​dem.

Deres tredje trimester af graviditeten kan ikke være det bedste tidspunkt at reservere en tur til junglen i Belize. Overvej den praktiske gennemførlighed af din destination, samt disse faktorer, før du bestiller

Sunde opskrifter Minus den Heartbur; Beskyt din familie mod Germ; Flov over Inkontinens?