den mest opfedning time på dagen

Tis sæsonen for ferie glade timer og cocktailparties. Men vil du stadig være glad, når du træder på skalaen næste morgen? Efter alt, kan alkoholholdige drikkevarer tote op 100 til 300 kalorier stykket.

For at navigere forbi alt det fritflydende alkohol med din kost intakt, “du har fået til at gå ind med et spil plan,” siger Althea Zanecosky, MS, RD, LDN, en talskvinde for Diætetiske Association.

Før overskriften ud til happy hour, beslutte, hvad og hvor meget du vil drikke, og kommer bevæbnet med strategier for at holde dig fra at give efter for fristelsen.

Jeg drikker ikke “bliver mere socialt acceptabelt,” siger Zanecosky. «Og på de fleste steder, folk tjener mousserende vand og andre former for ikke-alkoholiske drikkevarer. Du kan også drikke noget, der ligner alkohol, “måske mousserende vand eller kost soda med et twist af citron.

Begræns dig selv til en drink om dagen, eller pr happy hour; Spis før happy hour, da alkohol kan stimulere appetitten og forringe din dømmekraft. Når dit forsvar er nede, du er mere tilbøjelige til at hælde mod de forretter; Hvis du er vært for ferie part, ser for lavere kalorieindhold gløgg opskrifter med fedtfattig mælk. Eller tjekke din mejeri tilfældet for lavere fedtindhold versioner af eggnog; Vin spritzers (vin plus sodavand vand eller Seltzer) og champagne er de laveste i kalorier. Hård spiritus har flere kalorier. Creme-baserede drikkevarer og frosne drikkevarer generelt har mest.

Men hvad hvis det bare ikke lyst til ferie til dig uden en særlig drink? Plan om at gå videre og behandle dig selv, men i moderate mængder, siger Zanecosky.

Champagne er min kærlighed, men jeg kan nippe til et glas hele natten, virkelig! “Fortæller hun.” Min mand elsker eggnog, som er fuld af kalorier. Men skal jeg fortælle ham ikke at have eggnog? Selvfølgelig ikke! Hvorfor ville du ikke nyde gløgg, når du kun får det en gang om året? Bare gøre det til din dessert, ikke din drink, det er hvad jeg fortæller ham.

Zanecosky tilbyder flere andre tips til sundere Tippling

Faktisk er der er en type drikkevare, som “bare en” regel ikke vil gøre dig meget godt: den super-store specialitet drink.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …