den fyr guide til brystkræft

 arkiver indhold efter 2 år for at sikre vores læsere kan nemt finde den mest rettidige indhold; For at finde den mest aktuelle information, skal du indtaste dit emne af interesse i vores søgefelt.

Mænd søger måder at støtte en kone, søster, mor eller anden kvinde med brystkræft måske ønsker at lære af eksperter og andre mænd, der har været i samme situation. I august 2001 blev Jackie Thomas diagnosticeret med brystkræft og hurtigt havde kirurgi og begyndte kemoterapi. Hendes mand, Michael, en luthersk præst med en baggrund som feltpræst på University of Nebraska Medical Center i Omaha fandt, at hans erfaring rådgivning andre gennem sygdom ikke havde forberedt ham for dette. “Det er en meget vanskelig situation at være i. Du er vant til at være i kontrol, og du ikke er i kontrol. Du ønsker at komme med en løsning, og der er ingen løsning.”

Hvor langt er vi kommet i kvinders kræft? Holde op med de nyeste behandlingsmetoder trends og undersøgelser om brystkræft, æggestok, livmoder og livmoderhals kan være skræmmende. Nye undersøgelser kommer ud tilsyneladende hver uge med hot-off-the-presse – og ofte modstridende – resultater. Mammografi? De er enten nøglen til forebyggelse eller vildledende i bedste. Og hvad er det sidste ord på hormonbehandling? Er det forebygge eller forårsage kræft? Eksperter har selv for nylig udfordret værdien af ​​at holde sig til en fedtfattig …