den 17 dage kost

Den nyeste udgave af den bedst sælgende 17 Day Diet af Mike Moreno, MD, lover at hjælpe dig med rev din fedtforbrændende stofskifte, kaste pounds, og bygge nye, sunde vaner.

Nøglen ifølge San Diego familie medicin læge, ligger i at ændre dine kalorieindhold tæller og mad kombinationer hver 17 dage for fire cyklusser. Dette, siger han, holder dit stofskifte i et fedt-brænding tilstand, fordi det hele tiden gætte, hvor meget mad det vil have til at behandle.

Planen bygger på magert protein, antioxidant-rige produkter, probiotika, og gode fedtstoffer. Den forbyder sukker, forarbejdede fødevarer, salt mad, og stegte fødevarer.

Tidligt, du minimere stivelsesholdige grøntsager og højt sukkerindhold frugter, og bedrager som alkohol er taget af bordet helt.

Som kosten skrider frem, selvom det efterhånden letter op. Ved udgangen, kan du få den lejlighedsvis drikke, 100-kalorie snack, eller snyde måltid.

På grund af, hvordan vores stofskifte ændringer i hele dagen, bør du kun spise frugt før 14:00, siger Moreno.

Selv på sin strengeste, at planen giver dig masser af variation og personligt valg.

Begrænsninger: Kosten starter ud på sine mest restriktive – 1.200 kalorier, med en høj-protein, fedtfattig, no-carb vægt (herunder minimering stivelsesholdige grøntsager og frugter). Men som brugere bevæger sig gennem de cykler, flere og flere fødevarer tilføjet.

Madlavning og indkøb: Dieters kan vælge og skræddersy deres egne opskrifter til at passe til planen, eller vælge blandt et bredt udvalg af opskrifter indgår i bogen.

Pakkens fødevarer eller måltider: Valgfri. Kost leveringsservice BistroMD tilbyder tilpasses menuer til under $ 185 per uge på www.17daydietdelivery.

I-personers møder: Nej.

Øvelse: Kræves. Bogen indeholder 17 minutters vægtløftning og cardio træning at gøre 6 dage om ugen.

Vegetarer og veganere: Selvom kernen kost er forankret i masser af animalske produkter – magert kød, fisk, æg og probiotiske-rige mejeriprodukter fremhæves – der er masser af substitutioner, der kan gøres, blandt dem tofu, risprotein pulver, og sojamælk.

Low-salt kost: Kosten anbefaler lavt salt fødevarer.

Fedtfattig kost: Moreno s måltid planer hviler tungt på moderate mængder af sunde fedtstoffer som olivenolie og hørfrø olier.

Omkostninger: Ingen ud over dine dagligvarer.

Support: Der er en 17 dag Diet app, som omfatter opskrifter og et værktøj til at kontrollere, om en fødevare er tilladt. Der findes også en række online support fællesskaber, og TV viser Lægerne har endda skabt et online community kaldet 17 Day Diet Club.

Virker det?

Eksperter er blandet på stofskifte -revving krav som Morenos. Og forskning om brugen af ​​probiotika som et vægttab støtte eller generelle velvære booster vokser. Men hvad er sikkert, at kosten er forankret i hele fødevarer, regelmæssig motion og andre gode vaner, der kan hjælpe med at opnå varig vægttab og vægt vedligeholdelse.

Er det godt for visse betingelser?

Vægttab og motion er bevist måder at hjælpe med at forhindre og behandle hjertesygdomme og diabetes. De hjælper også holde blodtrykket under kontrol og medvirke til at øge gode HDL kolesterol og lavere dårlige LDL kolesterol. Kast i planen lægger vægt på fedtfattig og lav salt fødevarer, og du kan sænke din risiko endnu mere.

Hvis du har en nyresygdom, kan denne plan omfatter for meget protein for dig. Spørg din diætist eller læge om dine særlige protein behov.

Øvelsen del af programmet starter langsomt med blot 17 minutter om dagen af ​​moderat aktivitet som at gå. Det øger hurtigt til 40 til 60 minutters aerob aktivitet på de fleste dage. Hvis du har hjertesygdom eller andre medicinske tilstande, bør du tjekke med din læge, før du starter dette program.

Det sidste ord

Om det omdrejninger op dit stofskifte eller ej, den 17. dag Diet giver en ramme af kost og motion, der kan hjælpe dig med at kaste den pounds. Selv på sin mest restriktive fase, planen giver nok kalorier til at give et interessant og varieret kost. Og det lader dig tilføje aktivitet gradvist, indtil du opfylder eller overstiger det beløb, der anbefales af Heart Association og de fleste sundhedseksperter. Vedligeholdelsesfasen og stærke støtte samfund skal bidrage til at styrke en langsigtet succes.

Hvis du spiser ud en masse, er på vej, eller har en meget travl hverdag, kan det være en udfordring at finde den nødvendige tid til at shoppe for og forberede disse måltider. Du skal være meget motiverede. Også, vil du bruge penge på probiotika, som måske ikke rigtig hjælpe dig med at opfylde dine ernæring og fitness mål.

Spørg din læge, før du starter 17 Day Diet, hvis du har hjerte eller nyresygdomme eller andre medicinske problemer at være sikker på det er det rigtige for dig.

KILDER

Moreno, M. 17 Day Diet Gennembrud Edition, Simon & Schuster, 2013.

Larry Hughes, publicist, Simon & Schuster.

Mike Moreno, MD, forfatter, The 17 Day Diet.

sunde, lækre opskrifter, fra og spiser godt magasin.

Mens du træner, bør du regne imellem …