bihulebetændelse: over-the-counter medicin – emne oversigt

Allergier Trends

Medicin til rådighed uden recept kan hjælpe med at lindre smerter og fremme sinus dræning. Vær sikker med medicin. Læs og følg alle instruktionerne på etiketten. Du kan

Vær forsigtig, når du tager over-the-counter forkølelse eller influenza medicin og Tylenol samtidig. Mange af disse lægemidler indeholder acetaminophen, som er Tylenol. Læs etiketterne for at sikre, at du ikke tager mere end den anbefalede dosis. For meget acetaminophen kan være skadelige.

Mange læger anbefaler ikke at bruge antihistaminer, medmindre dine symptomer er relateret til at have allergi. Antihistaminer og dekongestanter kan udtørre slimhinderne i næsen og bihuler og langsom bevægelse af cilia (de bittesmå hår, linje næse, bihuler og luftvejene inde i lungerne, og at fjerne irriterende). Dette kan gøre slim tykkere, hvilket bidrager til dræning problemer. Men andre eksperter mener antihistaminer kan hjælpe behandle bihulebetændelse ved at reducere mængden af ​​slim, der hober sig op i sinus hulrum. Giv ikke antihistaminer til dit barn, medmindre du har tjekket med lægen først.

Prøv en smertestillende såsom acetaminophen eller ibuprofen til at lindre ansigtssmerter og hovedpine; Brug en næsespray, gel, eller dråber til at hjælpe en stoppet næse. Der er en decongestant slags (såsom Afrin, Dristan, eller Neo-Synephrine) og et steroid spray slags (som f.eks Nasacort). Brug ikke decongestant slags længere end etiketten siger. Overforbrug kan forårsage rebound overbelastning. Det gør dine slimhinder svulme op mere end før du brugte spray; Prøv en mundtlig decongestant for en stoppet næse eller hoved. Det giver længere lindring end dem, der anvendes i næsen, men det kan give mere bivirkninger; Prøv at bruge et lægemiddel, der tynder slim og forbedrer sinus dræning (slimløsnende). Guaifenesin er et almindeligt anvendt slimløsnende. Mucolytics kombineres ofte med andre lægemidler, såsom hoste suppressants.