betydningen af ​​menneskelige touch for kræftpatienter

Betydningen af ​​menneskelig kontakt for kræftpatienter

17 Comments Posted

Luk øjnene og huske sidste gang nogen holdt hånden i et stykke tid. Husk varmen af ​​deres hud, og hvordan det øjeblikkeligt gjort du slappe af? Menneskelig kontakt er kraftfuld og kan være en udmærket måde at bringe dit stress-niveau ned et hak eller to.

Touch kan lindre smerter, reducere blodtryk og stress hormoner, og forbedre immunsystemet., Har vi indledt et program, der giver en kort håndmassage for kræftpatienter at hjælpe dem med at slappe af, mens de får kemoterapi.

Programmet har været en stor succes. Det er det perfekte eksempel viser, at simpel menneskelig kontakt kan gøre sådan en stor forskel for mennesker.

Det ser ud til, at når vi oplever touch, vi fokuserer på den følelse, varme og afslapning det giver i stedet for at fokusere på eventuelle bekymringer, angst eller smerte. Helst vi kan koncentrere vores sind til en afslappende sted, det har en positiv virkning på kroppen.

Udforsk tilføje mere touch til din dag. Du kan gøre dette ved at nå ud til venner og familiemedlemmer, som du taler eller hilser på hinanden. Hvis du føler dig komfortabel, tilsættes lidt touch til arm eller et kort kram, da du først se dem.

Hold dine børnebørn i skødet eller putte tæt, mens du læser sammen. Hold hænder eller gå arm i arm med den du elsker – det hele gør en forskel.

Overveje andre måder at få en dosis af human touch såsom en afslappende massage fra en uddannet professionel. Som altid tjekke med din onkolog eller læge først, hvis du har brug for at tage særlige forholdsregler, når du modtager en massage.

Del dine tanker om, hvordan touch gør en forskel for dig. Følg mig på Twitter på @ SherylNess1. Deltag i diskussionen på #livingwithcancer.

Med

Sheryl M. Ness, R.N.

Følg på Twitter; @ SherylNess1

Når jeg ville få virkelig stresset og fuld af angst ville jeg holde i hånd med min mand, og det var forbløffende, hvordan human touch hjalp berolige mig. Da jeg sov det gjorde en forskel for bare nå over og røre ved hans arm, det hjalp mig lyst, jeg var ikke så alene.

Hvis alt andet gør ondt-det kunne arbejde til tryk forsigtigt på dine ører-lettere, når du ligger ned (så behøver du ikke at holde armene op) I Auricular terapi og i Øre Zoneterapi er det underforstået, at ørerne holde en conplete kort over kroppen. Hvis du kan påvirke hele kroppen ved hjælp af den lille område af ear-måske du kan gøre en forskel i, hvor godt du føler. Nogle Zoneterapeuter tilbyder && quot; Selvhjælp && quot; seminarer / kurser, så du kan lære at gøre det til familie eller til dig selv. Ørerne er tæt på hjernen så hurtig behandlingstid for de oplysninger og det øger omsætning. Velsigne jer alle-jeg beder dette kan hjælpe nogen 🙂

Jeg blev diagnosticeret i 2008 med myelomatose. Så meget af kemo gjort min hud ondt. Jeg kunne håndtere en blid knus, men jeg skreg en gang min mor tilføjede lidt tilbage ridse til knus. Jeg var nødt til at gennemgå knoglemarv biopsier hvert par måneder. Smerten ved at have nogen bore i den nederste del af min ryg var til tider så smertefuldt, at jeg knækkede min tand, mens grusning dem. Jeg blev tilbudt at have en & quot; touch-terapeut & quot; sidde på én dag, og jeg regnede det kan ikke gøre det værre. Jeg var forbløffet over, hvor nyttigt det var at have nogen at holde min hånd, tale med mig om ting, jeg nød ligesom havearbejde, mens du lytter til blød musik. Jeg ville aldrig troet, at distraktion kunne hjælpe med smerten. Jeg har anmodet om dette & quot; røre terapeut & quot; for hver biopsi. Hun kom selv og besøgte mig, mens jeg havde min knoglemarvstransplantation. Hun gav mig blid hånd og fodmassage. Jeg ønskede ikke noget mere som mine nerveender blev beskadiget fra alle kemo og et slemt tilfælde af helvedesild. Jeg ønskede at også nævne, at jeg har en lille hund. Jeg kalder ham min terapi hund som han synes at vide præcis, hvad jeg har brug for. Jeg vil ikke gå en tur for mig selv, men jeg vil gå en tur til hans fordel. Vi begge ender følelse bedre efter en gåtur. Han sover også ved min side, og jeg falder i søvn meget hurtigere. Endelig finder jeg knus ved at kende de små nabo børnene. De giver knus så frit. Eller folk på kirken, der kender min sygdom. -Gods Peace

Jeg er uenig med standard kræftbehandling. Og de fleste af de onkologer, når det kommer til dem eller deres familier enige i me.But jeg tror på menneskelig kontakt som en del af kræftbehandlingen. I mange tilfælde bør det være den største ene og ville bringe de fleste sundhedsmæssige fordele for patienterne. For sikker på mere end kirurgi, kemo eller stråling.

Min mand, nu 82, blev diagnosticeret med CLL 6 år siden. Det tog 2-3 år, Mayos, og Johns Hopkins at få en difinitive diagnose. Vi har justeret vores hjem og lever for at gøre livet så normalt som muligt og fortsætte med at ‘go’, selvom han er på 24/7 H2O nu. Tre serier af kemo, har en brækket hofte og knæoperationer greb så godt. Du har ret, at den menneskelige kontakt er soooo vigtigt. Faktisk finder jeg, at når tingene ikke går godt, besiddelse og hugging bringer nogle lettelse for os begge – den varme og deling er stærkt brug for os begge.

Tak for at dele dine tanker om dette emne hidtil. Vi alle har forskellige måder at inkludere menneskelige kontakt i vores liv. Som Cathy og Susan nævnt, kan du spekulerer hvordan man bedst kan forbinde med kontakt med nogen, der er i smerte. Den enkle hånd eller fod massage kan være vidunderligt. Ideen om styrketræning med et kæledyr kan gøre underværker så godt – de giver sådan ubetinget kærlighed. Og Barbara, tak for at nævne kemo sygeplejersker … det er rigtigt, at de giver så meget hver dag i deres arbejde og ville elske at få et knus eller et strejf af hånden for at vise, at du også holder af dem.

Jeg er helt enig, at en human touch virkelig hjælper. Jeg har knoglemarvskræft og gå til den lokale Wellspring Cancer Support Centre, og vi altid giver hinanden knus. Også, jeg frivilligt for Wellspring i den lokale Onkologisk Klinik og tale med patienterne får kemo om Wellspring og hvor nyttigt det kan være. Når jeg forlader en patient jeg ofte spørger & quot; vil du gerne en Wellspring knus & quot;? Og ingen har nogensinde sagt nej. En human touch virkelig hjælper.

Jeg ser frem til, at det betyder meget

Min 2 bedste venner blev diagnosticeret m / brystkræft Labor Day, 2011. Jeg havde været vært massage partier på mit hjem bare for at få venner sammen! Heldigvis begge mine venner nyde massage, så min ven var i stand til at tilbyde massage på deres hjem. Patty virkelig brug massage for at hjælpe hende at slappe af og løsne op hele arvæv i tillæg til de ekstremt stramme musklerne omkring brystet & amp; skuldre, og hjælpe med at forbedre sin vifte af bevægelse. JA, hoved massage er det bedste. Da Patty var på hospitalet, og hendes ryg var ømme, jeg gned hende tilbage, da hendes lænd ville stramme op. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden massage. Når du er i college, mine søskende & amp; jeg ville give hinanden tilbage rubs. Mor er den bedste i hoved & amp; fodmassage! For dem, der ikke pleje for menneskelig kontakt, jeg anbefale en hot stone massage! Det er alt for stor!

Min mand har været under kemo for de sidste 3 år. Han har kræft i bugspytkirtlen, og han klarer sig fint. Hidtil ingen komplikationer hverken følelsesmæssige problemer. I sidste måned fik han et pund;! Hver dag jeg massere hans ryg, ben og hænder. Han føler smertelindring, når jeg gør det, og jeg er glad for at se smiler han,. Under sine kemo behandlinger, jeg altid massere hans fødder, og jeg mener, at dette arbejde, fordi han stadig er i live !!, jeg anbefaler massage terapi for alle.

Susan, jeg forstår – da min far havde lungekræft kunne jeg altid gnide hans fødder, eller holde sin hånd uden frygt for at såre ham. Ved hjælp af en lille lys creme hjælper også. Jeg er en kræftpatient nu og ligesom at blive rørt let. Familie er altid på udkig efter måder at hjælpe mig bedre, og det er noget, de kan gøre, og se umiddelbare resultater. Held og lykke.

Det er interessant at læse de forskellige synspunkter her på betydningen af ​​berøring. Jeg havde aldrig været verdens største Hugger især med ikke-familiemedlemmer. Men i løbet af kemo jeg gjorde noget, der gjorde mig energi. Når nogen kom for at se mig, ville jeg kramme dem enten ved ankomst eller afgang og nogle gange begge dele. Jeg ville suge energi ud af dem i mit hoved (min akvarium følte tom) og anvendt at føle som en energizer.For mig, det virkede, og de var ikke desto klogere for deres && quot; underskud && quot; En anden ting, der virkede for mig var at sidde med min datters hund og kæledyr og slagtilfælde hende. Vi gjorde et eksperiment flere gange for at se, om det ville bringe ned min puls som var højere end normalt under hele behandlingstid. Satsen var altid lavere efter 10 minutters petting hunden. Mærkelig? Måske, men hvad der virker i sådanne tider er et plus.

Få venner med dine kemo sygeplejersker. De har følelser for, og nogle gange har brug for et knus eller en blød beroligende gestus. Så får du ekstra kærlighed og støtte, mens få behandling.

Jeg kan ikke stå at blive rørt ….. især af fremmede gør mig meget ubehageligt. Jeg kan lide at være alene bare at lytte til min ipod under kemo behandlinger;. Jeg kan se, hvor det hjælper nogle mennesker selv ….. ældre mennesker eller dem, der er ensomme,. Mig? Um ikke så meget … kinda freaks mig ud.

Jeg vil hjem for at se min bror denne weekend for, hvad der kan være sidste gang. Han er ganske svag lige nu, selvom helt sammenhængende. Jeg ønsker ikke at & quot; såre & quot; ham og spørger mig selv, om jeg skulle spørge onkologiske sygeplejersker før de går ind for at se ham eller nogen der har nogen råd-min søster og jeg vil komme sammen.

ohhh .. følelsen er wondefull! Har haft hele min venstre lunge fjernet og en dobbelt mesectomy. Kemo før lunge kirurgi. Følelsen af ​​touch, gnider, og knus er underværker! Det gør bare dig smelte. Jeg takker Gud, jeg har børn, der ikke har noget imod lov’in på deres mor! En gental hoved rub er også fantastisk! Det berolige dig og slappe af dig. Kan ikke råd til beskeder, men så ved jeg ikke brug for dem med min familie omkring. Kræft overlevende, 6 år. lunge, 2yrs. mes. Yeah!

Jeg er enig 100%, men hvor kommer en venneløs, ‘eneboer typen persons får disse »touchings«? Heldigvis er jeg ikke en kræftpatient lige nu.