anfald – emne oversigt

Hjernen styrer, hvordan kroppen bevæger sig ved at udsende små elektriske signaler gennem nerverne til musklerne. Kramper eller kramper, opstår, når unormale signaler fra hjernen ændre den måde kroppens funktioner.

Rystelser af kroppen, enten mild eller voldelig, ikke altid forekomme med kramper. Nogle mennesker, der har anfald har symptomer før de anfald (auraer) eller kortfattet mister kontakten med deres omgivelser og synes at stirre ud i rummet. Selvom personen er vågen, er han eller hun ikke reagerer normalt. Bagefter har personen ikke huske episoden.

Ikke alle kroppens rystning er forårsaget af anfald. Mange medicinske tilstande kan forårsage en form for krop ryster, der normalt påvirker hænder og hoved (rystelser).

Et lille antal mennesker vil kun have én beslaglæggelse i løbet af deres levetid. En enkelt beslaglæggelse varer normalt mindre end 3 minutter og er ikke efterfulgt af en anden beslaglæggelse. Enhver normalt rask person kan have en enkelt anfald under visse betingelser. For eksempel kan et skarpt slag i hovedet forårsage et anfald. Under en beslaglæggelse ikke altid ensbetydende med, at et alvorligt sundhedsproblem eksisterer. Men hvis du har en første gang anfald, bør du være kontrolleret af Deres læge. Det er vigtigt at udelukke en alvorlig sygdom, der kan have forårsaget beslaglæggelse. Feber anfald (feberkramper) er den mest almindelige årsag til en enkelt beslaglæggelse, især hos børn. For mere information, Feber anfald.

Et hastigt stigende feber (feber anfald); En ekstremt lavt blodsukker i en person, der har diabetes; Skade på hjernen af ​​et slagtilfælde, hjernekirurgi, eller en skade i hovedet; Problemer, der har været til stede siden fødslen (medfødte problemer); Tilbagetrækning fra alkohol, receptpligtig medicin eller ulovlige stoffer; En infektion, såsom meningitis eller encephalitis; En hjernetumor eller strukturel defekt i hjernen, såsom en aneurisme; Parasitære infektioner, såsom bændelorm eller toxoplasmose.

Epilepsi er en problem i nervesystemet der forårsager anfald. Det kan udvikle sig på alle alderstrin. For mere information, Epilepsi.

En beslaglæggelse kan være et symptom på en anden sundhedsproblem, såsom